Theorie examen afleggen

cbr-theorie-examen

Klaar voor het theorie examen afleggen?

Als je klaar bent voor het theorie examen afleggen ben je al een behoorlijke stap dichter bij je rijbewijs! Voor je autorijbewijs moet je namelijk verplicht een theorie examen afleggen en een praktijkexamen bij het CBR afleggen.

Om je voor te bereiden om het theorie examen kan je ter voorbereiding naar cursussen zoeken die beschikbaar staan op het internet. Wellicht kan ook je rijschool al voorzien van cursussen. Vraag er daarom ook naar!

Belangrijk is dat je de voorbereiding niet onderschat en intensief voorbereid. Zie het zo: je krijgt wellicht rond de 67 examenvragen gesteld tijdens het theorie examen, maar er bestaan honderden (zo niet duizenden) varianten van de gestelde vragen. Hoe beter jij bent

Geslaagden

Al velen zijn je voorgeweest en hebben hun rijbewijs bij ons gehaald. 

Meer dan 10 jaar ervaring

Al jarenlang zijn we bezig om onze leerlingen te helpen aan een rijbewijs.

Deskundige instructeur

Wij nemen ons werk serieus en hanteren moderne lestechnieken tijdens de rijlessen.

Flexibele planning

Wij houden rekening met iedereen en doen niet moeilijk over de lestijden.

Wat meenemen naar het theorie examen

Zorg er in ieder geval voor dat je een bevestiging bij de hand hebt van je theorie examen. Wanneer je namelijk bij het CBR komt voor het examen, wordt er bij de aanmeldzuil gevraagd naar je bevestigingsmail. Daarom is dit belangrijk.

Daarnaast zullen ze bij het CBR aan je vragen of je je ook kunt legitimeren. Neem daarom altijd een geldig identiteitsbewijs met je mee. Dit kan een paspoort, verblijfsvergunning of een ID zijn.

Mocht je optimaal voorbereid willen zijn, is het ook raadzaam om je rijschool te vragen naar de aandachtspunten. Zij kunnen je ongetwijfeld met hun ervaring moeiteloos voorzien van alle relevante informatie.

auto-theorie-examen-cbr

Naar het CBR

Ten eerste: wees gewoon op tijd! Dikwijls komt voor dat leerlingen de toegang tot de examenzaal wordt geweigerd omdat ze ‘slechts’ een paar minuten te laat zijn. Het CBR handelt hier streng op en daarom is het zaak dat je op tijd bent. Raadzaam is om minstens een kwartier van te voren aanwezig te zijn bij het CBR.

Binnen het CBR kan je je tas, accessoires en jas bijvoorbeeld opbergen in een daartoe behorende kluis. Omdat je op tijd bent, kan je ook even prima gebruik maken van het toilet. Een glaasje water kan daarbij ook geen kwaad om de rust te bewaren.

Je hoeft je nergens zorgen over te maken, blijf daarom kalm. Je goede voorbereiding zal er namelijk voor zorgen dat je met vlag en wimpel zult slagen voor het theorie examen! Na het examen zal je binnen 24 uur je uitslag net als onze andere geslaagde leerlingen per mail ontvangen.

Zullen we je terugbellen?

Vul het formulier in en vraag een terugbelverzoek aan!

Pakket A

€1100,-

  • 15 uur rijles
  • CBR examen

Pakket B

€1640,-

  • 25 uur rijles
  • CBR examen

Pakket C

€2700,-

  • 40 uur rijles
  • CBR examen
  • Inclusief tussentijdse toets

Pakket D

€3240,-

  • 50 uur rijles
  • CBR examen
  • Inclusief tussentijdse toets