Eigen verklaring

eigen-verklaring

Belang van rijgeschiktheid

Om auto te kunnen rijden is het van belang dat je veilig en verantwoord kunt rijden. Daarom is het belangrijk om als rijgeschikt te worden beoordeeld door het CBR. Dit is verplicht in het belang van iedereen die deelneemt aan het verkeer, het is immers belangrijk dat je verstandige keuzes kan maken in het verkeer, zodat je jezelf, de passagiers bij jou in de auto en alles en iedereen in de omgeving geen schade toebrengt.

Het CBR kijkt vooral of je geestelijk en lichamelijk gezond genoeg bent om veilig en verantwoord een auto te kunnen besturen. Middels het invullen van de vragen rondom de Eigen Verklaring maakt het CBR uit of je in aanmerking kan komen voor een rijbewijs of niet.

Geslaagden

Al velen zijn je voorgeweest en hebben hun rijbewijs bij ons gehaald. 

Meer dan 10 jaar ervaring

Al jarenlang zijn we bezig om onze leerlingen te helpen aan een rijbewijs.

Deskundige instructeur

Wij nemen ons werk serieus en hanteren moderne lestechnieken tijdens de rijlessen.

Flexibele planning

Wij houden rekening met iedereen en doen niet moeilijk over de lestijden.

Eigen Verklaring CBR

Het invullen van de Eigen Verklaring gaat via de site van het CBR. Daar moet je inloggen in Mijn CBR en een gezondheidsverklaring invullen. Na het invullen moet je het indienen van de verklaring betalen middels iDeal. Nadat de indiening en betaling is voltooid zal het CBR je verklaring ter beoordeling in behandeling nemen.

Per mail zal je dan op de hoogte worden gehouden van het eindoordeel. Dit zal hooguit een paar dagen duren. Doe het invullen van de Eigen Verklaring dus ruim voor de datum dat je wenselijk acht om het praktijkexamen op te reserveren! Zodra je de positieve beoordeling binnen hebt, kan je meteen starten met het reserveren van een examenmoment.